дублиран пост
Известие
Collapse
No announcement yet.
вариатор
Collapse
X
-
кои ми изтри поста и защо?някои господин мод ще бъде ли така добър да ми отговори?
Аз го изтрих!Както и ще изтрия поне половината,след като приключи темата.На въпроса,Ви,защо пак трябва да се занимаваме с вариатора,след като темата е дъвкана много пъти,което е и същността на изтрития пост,Ви,отгварям ваднага!Защото това все пак е форум и тука хората влизат и да се забавляват.Защото винаги може да изкочи нещо ново и най-вече,защото хората предпочитат живото общуване и да задават въпроси,а не само да четат стари теми.
МордохайLast edited by mordohy; d.m.y г., 10:38.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщениедобре а Тракането като не е чак толкова яко, и е само в началото на палене на колата и затихва след няколко секунди . Ще помогне ли тоя кит който е за ~10лв.146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvetence Покажи съобщениеЗдравейте,на мен също ми се прецака вариатора и искам да попитам някой знае ли,къде може да се намери по-тънко от 350лв?
Comment
Comment